spot_img
12.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 21, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri obosiţi şi loviţi

    Panduri obosiţi şi loviţi

    Pentru meciul cu Steaua, Pustai are mari şanse să recupereze măcar 4-5 jucători indisponibili în ultima etapă

    Este pauză în Liga 1. Imediat după meciul cu Viitorul, antrenorul pandurilor, Cristi Pustai şi-a trimis elevii acasă. Două zile libere, după care s-a revenit iarăşi la muncă. Perioada care va veni este una importantă pentru că în cele zece zile până la meciul cu Steaua antrenorul vrea să recupereze cât mai mulţi jucători care acum acuză probleme medicale. Dacă sâmbătă ar fi avut meci, Pustai avea din nou probleme de alcătuire al lotului, aşa că până sâmbăta viitoare unii jucători pot reveni la pregătire.

    Patru probleme serioase

    Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu este mulţumit de faptul că a venit pauza aceasta competiţională. „Cred că ne prinde bine pauza, avem jucători accidentaţi, obosiţi, e normal pe undeva după efortul din ultima perioadă”, spune Pârvulescu. Ei bine, în acest moment patru jucători par a avea şanse mici să joace contra Stelei. Predescu, Matulevicius, Paulinho şi dos Santos sunt accidentaţi serios. „Alex Dos Santos are entorsă, cred că stă undeva la 3 săptămâni, de săptămâna viitoare sper să reia alergările uşoare. Matulevicius este şi el după operaţie, iar Paulinho va intra şi el la pregătire dar nu ştiu dacă va recupera timpul în care a stat”, a mai declarat Pârvulescu.

    Veşti bune, revin alţi patru

    Alţi patru jucători au şanse mari ca să fie apţi la jocul de sâmbăta viitoare cu Steaua. „Pentru jocul cu Steaua sper ca tehnicianul Cristi Pustai să-i mai poată avea la dispoziţie pe Stanca, Erico şi Mamele, lui Christou îi va expira suspendarea. Sperăm să putem alinia un 11 valoros care să dea piept cu campioana României şi să obţină cele 3 puncte, foarte importante pentru noi în economia finalului de stagiune”, a punctat Pârvulescu. Un alt jucător care va reveni la pregătire este Diego Rubio. „Paulinho cred că de săptămâna viitoare se va pregăti alături de colegii lui, la fel şi Rubio. Sper ca de luni, Pustai să aibă la antrenamente 4-5 dintre jucătorii accidentaţi. Contează foarte mult orice jucător, mai ales când eşti angrenat pe 3 fronturi”, a mai spus preşedintele executiv al pandurilor.

    Se încarcă bateriile

    În această perioadă în care toţi ochii vor fi pe echipa naţională, cei de la Pandurii vor trage tare pentru a pregăti finalul de stagiune. „Este ultima întrerupere din acest tur de campionat. Sperăm să avem o evoluţie bună mai departe pe cele trei fronturi în care participăm. În aceste zile, sigur stafful tehnic va încerca să încarce bateriile jucătorilor pentru meciurile care au rămas”, a mai declarat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!