spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăExternePresupus atac cu drone deasupra Kremlinului - Medvedev cere "eliminarea" lui Zelenski

  Presupus atac cu drone deasupra Kremlinului – Medvedev cere „eliminarea” lui Zelenski

  Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a cerut, miercuri, „eliminarea” preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, ca răzbunare pentru un presupus atac cu drone asupra Kremlinului, atribuit de Moscova Kievului, scrie AFP, potrivit news.ro.

  „După atacul terorist de astăzi, nu mai există altă alternativă decât eliminarea fizică a lui Zelenski şi a clicii sale”, a scris Dmitri Medvedev pe Telegram. El este numărul doi în Consiliul de Securitate al Rusiei şi este obişnuit cu declaraţiile otrăvitoare.

  La începutul după-amiezii, preşedintele ucrainean, a afirmat că Ucraina nu l-a „atacat pe Putin”. „Noi îl lăsăm pe [Vladimir Putin] instanţei. Luptăm pe teritoriul nostru, ne apărăm satele şi oraşele”, a spus şeful statului ucrainean în cadrul unei conferinţe de presă la Helsinki, Finlanda, cu liderii ţărilor din nordul Europei.

  Cu puţin înainte, miercuri, Moscova a anunţat că a fost ţinta a „două vehicule aeriene fără pilot”, care vizau domul Kremlinului. „Datorită acţiunii rapide a armatei şi a serviciilor speciale cu utilizarea sistemelor radar de război, motoarele au fost scoase din funcţiune”, a spus preşedinţia rusă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!