spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticPSD a câștigat detașat lupta cu PNL, la numărul primarilor ce-i sunt...

  PSD a câștigat detașat lupta cu PNL, la numărul primarilor ce-i sunt alături la Gorj

  Lipsa de comunicare din PNL Gorj a făcut ca PSD să fie o soluție pentru edilii care au nevoie de sprijin pentru dezvoltarea comunităților pe care le conduc. Așa s-a ajuns ca, la Gorj, o întâlnire convocată de președintele organizației județene a PSD, Mihai Weber, să cântărească mai greu decât o întâlnire a liberalilor gorjeni cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, unii dintre puținii primari liberali pe care-i mai are partidul refuzând să participe la întâlnirea cu șeful național.

  De la zi la zi, structurile PNL devin tot mai fragile. După alegerile din 2020, liberalii aveau, la Gorj, 22 de primari. Între timp, numărul s-a înjumătățit. Unii și-au dat demisia din funcție fiind dezamăgiți de politica partidului din partea căruia au candidat, alții, din cauza problemelor penale, au fost suspendați, iar cei mai mulți au ales să meargă spre un alt partid. Așa s-a ajuns ca Nicolae Ciucă, secondat de miniștrii Lucian Bode, Marcel Boloș și Virgil Popescu, să vorbească în fața a șapte primari, sala fiind umplută, în rest, cu membri simpli de partid. În schimb, 50 de primari au răspuns prezent la întâlnirea social-democraților ce a avut loc la Tismana, printre ei fiind prezenți chiar și primari ai altor partide.

  Explicația situației în care a ajuns organizația PNL Gorj a fost dată chiar de fostul președinte al ei, care s-a aflat și el printre marii absenți de la întâlnirea de partid organizată pentru Nicolae Ciucă. Dan Vîlceanu a transmis că atitudinea sfidătoare a liderilor este cea care va lăsa PNL-ul fără primari la viitoarele alegeri. Parlamentarul a criticat modul de lucru al președintelui organizației județene, Ion Iordache, dar și lipsa de reacție a lui Nicolae Ciucă la semnalele apărute în spațiul public.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!