spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăNews Alert212 sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.000 de lei, în doar 24...

  212 sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.000 de lei, în doar 24 de ore

  În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 16 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

  În total, 288 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

  În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.300 de persoane, 94 de societăți comerciale/persoane fizice zautorizate/alte zone de interes, precum și peste 260 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

  Pentru neregulile constatate au fost aplicate 212 sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

  Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, indiferent de incidența cumulată a cazurilor.

  Se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

  Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

  Facem apel la cetăţeni să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie și să nu se expună la riscuri.

  Siguranța și sănătatea dumneavoastră sunt prioritare pentru noi!

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: