spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăNews AlertAntrenorul Jordanco Davitkov a fost înlocuit de la CSM Târgu Jiu

  Antrenorul Jordanco Davitkov a fost înlocuit de la CSM Târgu Jiu

  Antrenorul Jordanco Davitkov a fost înlocuit de la CSM Târgu Jiu,l în urma meciului pierdut pe teren propriu, în fața echipei Dinamo București, cu scorul de 73-83.

  „CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul Jordanco Davitkov. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 7 Februarie 2022. Jordanco Davitkov a preluat banca tehnică a CSM Târgu Jiu în martie 2021. Echipa va fi antrenată în continuare de Claudiu Alionescu și Alexandru Gliga.

  Conducerea clubului CSM Târgu Jiu și antrenorul Jordanco Davitkov au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!“, a anunțat clubul din Târgu Jiu.

  A fost antrenor al naționalei Macedoniei

  Între anii 2001-2007, Jordanco Davitkov a fost antrenor al naționalei Macedoniei. El a mai fost și selecționer al Kuweitului, alături de care a câștigat o medalie de bronz la Jocurile Golfului, în 2011. De asemenea, a câștigat trei titluri în Kuweit cu BC Qadsia (2009-2011). Înainte de experiența din Golf, mai fusese antrenor principal în țara sa natală, în perioada 2000-2008, la al KK Nikol Fert, KK Strumica 2005, Balkan Steel Skopje și KK Rabotnicki. De asemenea, a mai antrenat în Islanda, la BC Snaefell. Ca jucător a evoluat pentru naționala de tineret a Iugoslaviei și a fost primul căpitan al echipei naționale a Macedoniei.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: