spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 5, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎntărim pe Dinamo ?

    Întărim pe Dinamo ?

    În ultimul timp, Pandurii a fost ca un satelit pentru echipele mari. În ultimele şase luni, patru jucători au semnat cu Steaua, iar dacă echipa gorjeană va obţine rezultate bune în perioada care urmează, atunci mai mult ca sigur gorjenii vor mai vinde cel puţin un jucător pe bani frumoşi. Favorit pentru a pleca este Vlad Chiricheş, jucător despre care Gigi Becali spune că deja l-a achiziţionat în aceleaşi condiţii financiare ca pe Gabi Matei. Ieri, a apărut informaţia că Dinamo vrea doi panduri, un jucător şi un conducător. Doar la vară vom putea vedea cine va mai pleca de la Târgu-Jiu…

    Pleacă Pârvulescu şi Brata?

    Dinamo vrea să schimbe totul din temelii. Se pare că mai marii de la Dinamo vor să se întărească pe toate fronturile, jucători şi staff de conducere. Unul din jucătorii vânaţi de alb-roşii este Ciprian Brata, cel care a îngenuncheat echipa bucureşteană în tur. Se pare că în noua organigramă a clubului va fi băgat şi actualul preşedinte executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta se află în relaţii bune cu Cristi Borcea, prietenia celor doi stând la baza speculaţiei.

    „Poveşti de adormit copiii”

    Această informaţie apărută ieri a fost dezminţită de preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. Acesta spune că nu va merge în Ştefan cel Mare pentru că are de îndeplinit o misiune la Târgu-Jiu. „Poveşti de adormit copiii. Nu este nimic adevărat. Nici nu a existat vreo discuţie sau vreo propunere. Nu înţeleg de unde au ieşit aceste vorbe, oricum e o speculaţie pe care o dezmint. Eu sunt oltean şi nu am venit la aici ca să plec după numai un an. Avem o misiune de dus, şi repet, sigur nu există vreo ofertă”, a comentat ieri Pârvulescu.

    „Nu avem nicio ofertă”

    Tot oficialul pandurilor a mai spus că în acest moment că pentru jucătorii târgujienilor nu există nicio ofertă concretă. „În iarnă mai mulţi jucători de la noi au fost în atenţia mai multor echipe. A existat interes, însă noi nu ne-am permis să renunţăm la vreun jucător. L-am cedat pe Matei la Steaua în anumite condiţii. Au fost şi discuţiile cu Steaua pentru Chiricheş, dar acum nu avem nicio ofertă pentru vreun jucător anume. Şi sincer, ne interesează doar ce vom face în această lună aprilie de foc în care ne putem salva. Oricum, în acest moment nu avem nicio ofertă pentru vreun jucător”, a mai declarat Eugen Pârvulescu.

    „Poveşti de adormit copii, sunt oltean şi nu am venit la aici ca să plec după un an. Nu am fost ofertat de Dinamo, şi nici pentru Brata nu avem vreo ofertă de la acel club”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!