spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăEvenimentInconștiență maximă! Tânăr mort de beat, fără permis, vinovat de producerea unui...

    Inconștiență maximă! Tânăr mort de beat, fără permis, vinovat de producerea unui accident rutier

    Un tânăr a dat dovadă de inconștiență, urcandu-se băut la volan. Fără permis, bărbatul a provocat un accident rutier.

    „La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat din comuna Drăguțești, cu privire la faptul că soția sa a fost implicată într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar celălalt conducător auto nu a oprit.
    Cu ocazia deplasării la fața locului și a primelor verificări, polițiștii au constatat că o femeie de 39 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 675 Țicleni – Peșteana Jiu, a fost implicată într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

    În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul celui de-al doilea autoturism implicat în evenimentul rutier, în persoana unui tânăr de 28 de ani, din comuna Bâlteni, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

    Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

    În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovhicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!