spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăEvenimentBebeluș de 9 luni, victimă a accidentului de pe centură

    Bebeluș de 9 luni, victimă a accidentului de pe centură

    Accidentul rutier de pe centura Târgu Jiu, în care o mașină s-a rupt în două, s-a soldat cu mai multe victime. Printre pasagerii celor două autoturisme implicate in eveniment se află și un bebeluș de numai 9 luni. 6 pasageri au ajuns la spital.
    „În jurul orei 23:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe centura municipiului Tg-Jiu (între Botorogi și strada Ana Ipatescu) în care ai fost implicate 2 autoturisme.
    La fața locului s-ai deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 4 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în evenimentul rutier au fost implicate 7 persoane ( 3 bărbați, 3 femei și un copil în vârstă de 9 luni), una dintre acestea fiind încarcerată.
    S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a persoanei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte victime.
    2 persoane de sex masculin cu vârste de 17 și 21 de ani, 3 persoane de sex feminin cu vârste de 20, 28 și 36 de ani și copilul în vârstă de 9 luni au fost transportați la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu.
    Un bărbat a fost evaluat medical la fața locului, dar e refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.
    Din informațiile pe care le am, ulterior, copilul a fost transportat la spitalul din Craiova”, a transmis ISU Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!