spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesRomanescu: ”Dacă spun vreodată că plec, așa voi face!”

    Romanescu: ”Dacă spun vreodată că plec, așa voi face!”

    Primarul Municipiului Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu, susține că nu are în plan, ce puțin deocamdată, o colaborare cu PSD. Reacția vine după ce săptămâna trecută social-democrații s-au luat la ceartă pe tema venirii liberalului în familia social-democrată.

    „În tot acest mic război din PSD, eu nu am fost niciodată întrebat dacă vreau să trec la PSD. Nu am avut niciun fel de discuție legat de trecerea mea la PSD pentru că sunt un om de onoare și dacă spun vreodată că plec, așa voi face! Am recunoscut că în ultimii 15 ani am avut mai multe propuneri. În 2020 am avut o propunere de la Partidul Neamul Românesc, deci și partide mici. Discuții au fost permanent iar cine spune, politic, că nu a avut negocieri ori minte, ori nu are valoare politică. Spun sincer că sunt onorat de propunerile care s-au făcut în timp. Ediță și Luis nu au de ce să se supere pentru că în ultimele alegeri i-am băut de i-am uscat. Eu dacă aș fi avut doi astfel de membrii, reorganizam în totalitate aceea structură. Cred că la un moment dat PSD va găsi oameni cu credibilitate pentru a prezenta mesajele. Pe de altă parte eu nu am dat vreo declarație care să dea apă la moară. Am spus clar că voi ține de echipa mea, atât echipa politică cât și cea de la Primăria Târgu Jiu. Nu am spus niciodată că părăsesc PNL pentru PSD. Cred că în 2024 voi candida tot din partea PNL și voi reuși să îmi continui mandatele de primar, așa cred acum”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

    Pe de altă parte, primarul liberal susține că nu ar face niciodată echipă cu Eduard Lădaru sau Luis Popa. „Dacă se va pune vreodată în discuție posibilitatea plecării mea la PSD, acolo nu vor mai fi nici Ediță Lădaru nici Luis Popa. Lucrez cu oamenii care au câștigat, trebuie să ieși în față cu o echipă performantă nu cu perdanți”,  mai declarat primarul liberal.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!