spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticAmendament la Legea bugetului pentru un drum național ce traversează Gorjul

  Amendament la Legea bugetului pentru un drum național ce traversează Gorjul

  Parlamentarul PSD Gorj, Mihai Weber, l-a luat la întrebări, în scris, pe ministrul Transporturilor. Adresa inițiată vizează un drum national, DN67B, care pe hârtii apare ca fiind un tronson în execuție, însă, în realitate, se află într-un stadiu de degradare avansată. Pe drumul în cauză nu se execute nici măcar lucrări de reparații curente semn că nimeni nu este interesat de legătura rutieră dintre Târgu Jiu-Drăgășani-Pitești.

  Alesul PSD Gorj rămâne consecvent priorităților din domeniul transporturilor. După drumul expres Târgu Jiu-Craiova, Mihai Weber atrage atenția oficialilor din Ministerul Transporturilor asupra unui alt tronson, la fel de important pentru zona Olteniai. DN 67B, un drum national de 178 de kilometri care este descris de parlamentar ca un real pericol la adresa șoferilor.

  Execuție în regim de urgență

  “Am depus o nouă solicitare, de această dată adresată noului ministru al Transporturilor, privitor la reabilitarea drumului național 67B. Un drum de o importanță strategică, ce traversează patru județe, cu o lungime de peste 178 de km (din care circa 40 de km străbat teritoriul județului Gorj) este într-un stadiu de degradare avansată,  ajungând ca, pe anumite porțiuni, să reprezinte un real pericol pentru conducătorii auto. Este doar unul dintre motivele pentru care i-am cerut noului ministru al Transporturilor să răspundă la următoarele întrebări:

  Care este motivul pentru care nu s-a emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare, în ultimul an?

  De ce nu se execută lucrările de reparație curente la acest drum, de către administratorul legal (CNAIR), care are obligația legală de a-l întreține?

  Care este motivul pentru care acest drum a fost lăsat să ajungă într-un stadiu atât de avansat de degradare?

  Care sunt măsurile pe care le va dispune pentru remedierea acestei situații grave, care pune în pericol viața conducătorilor auto?

  Indiferent de răspunsul pe care îl voi primi la solicitarea trimisă domnului ministru, în calitatea mea de parlamentar de Gorj, voi depune un AMENDAMENT la LEGEA BUGETULUI, prin care să fie prevăzute sumele necesare pentru demararea 

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: