spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 18, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a fost învinsă în Bănie

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a fost învinsă în Bănie

    CSM Târgu Jiu a pierdut duelul din Bănie, cu SCM U Craiova, scor 29-35. Meciul a contat pentru etapa a 3-a din Liga Florilor Mol.

    Ira Zinatullina a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 6 goluri.

    Echipa pregătită de Liviu Andrieș a pierdut confruntarea cu echipa din Bănie, la capătul unei partide în care a plătit tribut numeroaselor ratări, mai ales în prima parte a jocului, atunci când CSM Târgu Jiu a avut 13 oportunități clare de a marca. Pe fondul ratărilor din tabăra gorjeană, prima parte a jocului a fost destul de echilibrată. Astfel, în minutul 26, gazdele aveau doar un gol avans pe tabelă, scor 12-11. Prima parte a întâlnirii s-a încheiat cu scorul de 15-12 în favoarea echipei gazdă.

    În partea a doua a jocului, gorjencele au încercat să revină pe tabelă. S-au apropiat la doar două goluri, scor 21-19, în minutul 43. Ceva s-a rupt însă în angrenajul echipei noastre, iar Craiova a profitat de momentele în care CSM a slabit turația și s-a desprins pe tabelă. S-a terminat 35-29. Liviu Andrieș a pus înfrângerea pe seama ratărilor. Principalul echipei noastre spune că va urma o analiză rapidă a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, pentru că nu mai este mult până la meciul cu CSM București.

    Liviu Andrieș: „Clar că se putea mai mult astăzi“

    Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu, a spus că meciul a fost pierdut din cauza ratărilor: „În momentul în care, în prima repriză, ai 10 situații de unu la unu cu portarul și încă 3 situații când trimiți mingea în bară, sunt 13 acțiuni în situații clare și este foarte greu să emiți pretenții. În repriza a doua, am făcut foarte multe greșeli. Nu asta e fața echipei noastre, nu ce am arătat astăzi. Clar că se putea mai mult astăzi. Noi am venit să facem mult mai mult, să prestăm mult mai bine, dar din păcate nu am reușit și acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj. Trebuie să ne analizăm foarte bine și să vedem ce facem pentru că miercuri jucăm cu CSM București. Un meci în care trebuie să ne ridicăm la nivelul echipei adverse, să facem o partidă bună”, a spus Andrieș, după meci.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!