spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateElevii gorjeni, invitați să-și spună părerea despre problemele învățământului

  Elevii gorjeni, invitați să-și spună părerea despre problemele învățământului

  Elevii din județul Gorj sunt invitați să își exprime opiniile cu privire la problemele cu care s-au confruntat în ultimul an școlar. Toate ideile acestora vor sta la baza Raportului privind implementarea Statutului Elevului la nivelul județului Gorj, cât și la baza Raportului privind implementarea Statutului Elevului la nivel național în anul școlar 2021-2022.

  „Raportul privind implementarea Statutului Elevului la nivel județean s-a dovedit a fi, în ultimii ani, o radiografie clară a ceea ce se întâmplă, de fapt, în sălile de clasă, din prisma respectării drepturilor elevilor. Totodată, acesta are ca scop găsirea unor soluții eficiente pentru problemele reclamate de către actorii relevanți din educație.
  Trebuie menționat faptul că, în cazul în care se constată că există abateri de la prevederile Statutului Elevului, unitățile de învățământ sunt obligate să găsească soluții pentru remedierea acestora și să comunice public măsurile luate. Este de datoria noastră să atragem atenția asupra problemelor cu care se confruntă comunitatea școlară din care facem parte! Ca atare, invităm toți elevii și profesorii să acceseze platforma https://risej.consiliulelevilor.ro/, și să completeze formularul ce va fundamenta atât Raportul privind implementarea Statutului Elevului la nivelul județului Gorj, cât și Raportul privind implementarea Statutului Elevului la nivel național în anul școlar 2021-2022“, a declarat Alexandra Popescu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!