spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitateGAL Cheile Sohodolului, o noua etapă, SDL 2023-2027

    GAL Cheile Sohodolului, o noua etapă, SDL 2023-2027

    Având ca temă unificatoare a viitoarelor intervenții „Cultivăm oportunități în grădina LEADER”, în această perioadă se elaboreaza o noua Strategie de Dezvoltare Locală a teritoriului acoperit de parteneriat ( UAT – uri: Arcani, Bălești, Cîlnic, Godinești, Lelești, Peștișani, Runcu, Stănești, Schela, Turcinești, Uricani). Acest document programatic are ca scop identificarea nevoilor și a direcțiilor de dezvoltare pentru urmatorii ani.

    Dezvoltarea bazată pe sprijinul financiar nerambursabil, oferit de către Comisia Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Rurală, constituie unul dintre motoarele creșterii la nivel rural în Romania. Grupurile de acțiune locală sunt asociații bazate pe un parteneriat public-privat, ce au ca scop dezvoltarea satului românesc precum și a orașelor mici de pană la 20.000 de locuitori.

    Asociația GAL Cheile Sohodolului a intermediat in perioada 2017-2023 accesarea de finanțări nerambursabile pentru mai mult de 50 de beneficiari, primării și privați. Este utilă implicarea tuturor celor interesați de accesarea finanțărilor europene în viitor, pentru a găsi direcții de dezvoltare.

    Pe site-ul GAL (www.galcheilesohodolului.ro) este afișată programarea întâlnirilor din teritoriu, la sediile primăriilor partenere.

    La aceste întâlniri sunt așteptate toate persoanele interesate de accesarea finantarilor europene, iar în cazul în care nu ați reușit să ajungeți vă invităm să ne contactați la numarul de telefon 0738 125 535 sau să ne faceți o vizită la sediul din Comuna Runcu, Sat Rachiți, Strada Credinței, nr.3.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: