spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăActualitateLocuințele pentru tineri de la Târgu Jiu, în faza de avizare

  Locuințele pentru tineri de la Târgu Jiu, în faza de avizare

  Locuințele pentru tineri care vor fi ridicate în zona Narciselor din Târgu Jiu au intrat în faza de avizare. Trei proiecte au fost depuse la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Gorj, în vederea emiterii acordului de mediu. Proiectele propun construirea a sute de unități locative pentru tinerii din municipiu.

  „APM GORJ anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:

  „Construire locuințe pentru tineri în zona Narciselor, municipiul Tg-Jiu” propus a fi amplasat în municipiul Tg-Jiu , str. Marin Preda, FN;

  „Construire locuințe pentru tineri –lot nr.1, str. Marin Preda, nr.1” propus a fi amplasat în municipiul Tg-Jiu, str. Marin Preda, nr.1;

  „Construire locuințe pentru tineri-lot nr.2, strada Marin Preda, nr.1” propus a fi amplasat în municipiul Tg-Jiu, str. Marin Preda, nr.1 titular Municipiul Târgu Jiu.

  Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Gorj, strada Unirii, nr. 76, Târgu-Jiu  şi la Primaria Municipiului Târgu Jiu,  în   zilele de luni – vineri între orele 9-14. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Gorj.”, conform Agenției pentru Protecția Mediului Gorj. Cu toate că în municipiul Târgu Jiu se construiesc blocuri de către antreprenori privați, cererea de locuințe noi se păstrează la un nivel ridicat. Locuințele pentru tineri vor fi preluate de la municipalitate prin contracte de închiriere.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: