spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateO nouă investiție la Motru 

  O nouă investiție la Motru 

  O nouă investiție privată a fost inaugurată în municipiul Motru. Aceasta este noua stație pentru inspecții tehnice periodice, unde pot fi verificate toate tipurile de autovehicule. Stația ITP are în dotare echipamente pentru verificare tahograf. Stația este funcțională de săptămâna aceasta și aparține firmei XELICOP SRL.

  „Felicitări și mult succes. Motru este deschis investițiilor și tuturor investitorilor. Continuăm împreună să identificăm oportunități de afaceri și să acordăm sprijin și susținere tuturor celor care vor să deschidă afaceri și mai ales să asigure locuri de muncă pentru motreni. Avem și o serie de scheme de sprijin pentru investitorii din Motru, în funcție de numărul de locuri de muncă înființate și păstrate. Oricând, la orice oră, suntem dispuși să susținem investițiile transparente și care aduc plusvaloare și care asigură locuri de muncă pentru municipiul Motru”, a declarat primarul din Motru, Cosmin Morega.

  Este de amintit că zona Motru va rămâne de anul viitor fără una din cele două cariere miniere, respectiv Cariera Minieră Lupoaia. Aici activează în jur de 600 de angajați. Jumătate dintre aceștia sunt locuitori ai municipiului Motru. Se speră ca majoritatea să iasă la pensie sau să fie transferați la alte unități miniere, precum Roșiuța. Aici activitatea va fi prelungită până în 2030, potrivit Planului de restructurare și decarbonare al Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: