spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateParcările de la Piața Centrală, mină de aur pentru Primăria Târgu Jiu....

  Parcările de la Piața Centrală, mină de aur pentru Primăria Târgu Jiu. Ce venituri au adus la bugetul local

  Cele două parcări de la Piața Centrală, cea din fața complexului Rodna și cea de la Super 2000, sunt o adevărată mină de aur pentru Primăria Târgu Jiu. Cele două parcări au adus venituri consistente la bugetul local. Anul trecut, veniturile totale colectate de la cele două parcări se ridică la aproape 1,1 milioane de lei (11 miliarde de lei vechi).

  Cei mai mulți bani, peste 740.000 de lei, au fost încasați de la parcarea din fața complexului comercial, în timp ce parcarea din zona Super 2.000 a adus venituri de peste 320.000 de lei. De asemene, Primăria Târgu Jiu a mai încasat o sumă de peste 23.000 de lei din plățile efectuate cu cardul pentru a achita taxa de parcare.

  Cei mai mulți bani s-au încasat în luna august, aproape 110.000 lei.

  9.000 de lei pe luna, taxa achitată de societatea care administra parcarea

   

  Parcarea de la Piața Centrală a fost preluată de Primăria Târgu Jiu în anul 2018. Până atunci, societatea care o administra, aceeași care deține și complexul comercial din Piața Centrală achita o taxă de concesionare de numai 9.000 de lei pe lună. În plus, mai încasa bani din închirierea unor terenuri pe care se află spații comerciale. Atunci, unii consilieri locali s-au opus ca parcarea să fie preluată de Primăria Târgu Jiu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: