spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitatePeste 800 de gorjeni au venit la UPU în perioada minivacanței de...

  Peste 800 de gorjeni au venit la UPU în perioada minivacanței de 1 Mai și de Paște

  Peste 800 de persoane s-au prezentat în minivacanța de 1 Mai și de Paște la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, cu diferite probleme de sănătate.

  „În minivacanța de Paște (1-6 mai), la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-au prezentat 837 de pacienți, cu diferite afecțiuni. Aceștia au beneficiat de îngrijiri și investigații medicale, unii au avut nevoie de internare, dar majoritatea, după ce au beneficiat de consulturi interdisciplinare, au plecat cu recomandări și rețete”, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Gorjeni mușcați de căpușe

  În primele zile de Paște, la UPU au ajuns 259 de pacienți. Cei mai mulți au avut probleme după ce au mâncat sau au băut prea mult: „În cele două zile de Paște, la UPU au ajuns 259 de pacienți, iar ziua cu cei mai mulți pacienți a fost cea de luni, când la UPU s-au prezentat 164 de bolnavi. Diagnostice: enterocolite cauzate de prea multă mâncare, stări de rău din cauza consumului exagerat de alcool, colici renale și biliare, dar au fost și pacienți care au fost mușcați de căpușe în timp ce se aflau la iarbă verde. De asemenea, s-au prezentat și pacienți ale căror boli cronice neurologice, cardiace, diabetice sau renale s-au decompensat, precum și victime ale unor accidente rutiere, care suferiseră multiple traumatisme”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!