spot_img
7 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimarul Stan, de la Albeni, pierde pe bandă rulantă procese cu angajații

  Primarul Stan, de la Albeni, pierde pe bandă rulantă procese cu angajații

  Ionuț Stan, primarul comunei Albeni, pierde procese pe bandă rulantă cu angajații cu care se află în conflict. Mai mult decât atât, primarul Stan este obligat să le plătească cheltuieli de judecată consistente. Unul dintre procesele pierdute este cu Viorica Băltărețu, contabilă în cadrul Primăriei, pe care a umilit-o în diferite moduri. Femeia a fost sancționat de primarul Stan, dar a contestat măsura în instanța de judecată. „Respinge recursul, Obligă recurentul către intimată la plata sumei de 1.500 de lei cheltuieli de judecată. Definitivă“, se arată în sentința emisă ieri de Tribunalul Gorj.

  De asemenea, primarul Stan a pierdut un alt proces cu Elena Machidon, o altă angajată din cadrul Primăriei Albeni. „Admite acțiunea. Dispune anularea dispozițiilor nr. 130 și respectiv nr. 132/29.03.2019. Obligă pârâtul la 500 de lei cheltuieli de judecată către reclamantă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare“, se arată în sentința judecătorească.

  Primarul Stan a reușit să-și ridice o vilă în Târgu Jiu în doar trei ani de mandat ca primar. De asemenea, pe numele său există o serie de sesizări cu privire la cheltuirea banilor pentru diferite investiții.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: