spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateȘefi noi la secțiile de Oftalmologie și Medicină Legală din Spitalul Târgu...

  Șefi noi la secțiile de Oftalmologie și Medicină Legală din Spitalul Târgu Jiu

  Medicii Letiția Elena Barbu și Florin Daniel Dijmărescu au câștigat concursurile pentru ocuparea funcțiilor de șef la secția de Oftalmologie și, respectiv, la Serviciul de Medicină Legală.

  Medicul Letiția Elena Barbu a obținut 314,50 puncte, fiind declarată admisă. De asemenea, Florin Daniel Dijmărescu a obţinut 323 puncte.
  Rezultatele concursurilor urmează să fie validate de Consiliul Județean Gorj: „În temeiul dispozițiilor legale anterior invocate, propunem validarea de către autoritatea deliberativă – Consiliul Județean Gorj a rezultatelor concursurilor organizate la nivelul unității sanitare publice – Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu pentru ocuparea unei funcții de conducere vacante de șef de secție, și a unei funcții de șef serviciu, așa cum au fost consemnate în procesele-verbale întocmite de comisiile de concurs.
  În baza validării, candidații admiși vor fi numiți în funcție prin decizie emisă de managerul spitalului, urmând a încheia cu spitalul public, reprezentat de manager, un contract de administrare cu durata de 4 ani, în condițiile legislației specifice“, se arată în referatul de aprobare a proiectului Consiliului Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: