spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateTrei medici cunoscuți de la Spitalul Județean s-au pensionat

  Trei medici cunoscuți de la Spitalul Județean s-au pensionat


  Trei medici de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu au ieșit la pensie la începutul acestui an. Este vorba de Vasile Mălăiuș, Angela Flitan și Gheorghe Udrescu.

  „Trei medici ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au pensionat la începutul acestui an. Astfel, medicul șef Vasile Mălăiuș, de la Secția Gastroenterologie, medicul Angela Viorela Flitan, de la Cabinetul de Planning Familial din Ambulatoriul Integrat și medicul chirurg Grigore Udrescu vor începe o nouă etapă în viața dumnealor după o carieră îndelungată, plină de realizări.

  Doamna doctor Angela Flitan, medic primar medicină generală, a lucrat 30 de ani în cadrul Cabinetului de Planificare Familială din Ambulatoriul Integrat, fiind și lector formator și susținând cursuri cu medicii de familie din județ și cu alte cadre medicale.

  Domnul doctor Grigore Udrescu s-a angajat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în vara anului 1995, la Secția Chirurgie Generală II și a avut o carieră de succes. În ultimii ani, domnul doctor Udrescu, medic primar chirurgie generală, a activat în cadrul Cabinetului de Chirurgie Generală din Ambulatoriul Integrat.

  Domnul doctor Vasile Mălăiuș, medic primar specialitatea medicină internă, a lucrat 32 de ani la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, iar din 2014 și până la începutul acestui an a fost șeful Secției Gastroenterologie. Acesta și-a dedicat cariera pacienților, care îi sunt recunoscători chiar și după ani buni de la primele întâlniri cu medicul.

  Cei trei medici au fost mereu foarte apreciați de pacienți, dar și de către colegi, fiind profesioniști dedicați meseriei alese“, a transmis conducerea Spitalului Județean de Urgență.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: