spot_img
23.1 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateUn TIR cu peste o mie de produse donate de gorjeni a...

  Un TIR cu peste o mie de produse donate de gorjeni a plecat spre Ucraina

   Un TIR cu peste o mie de cutii cu produse donate de gorjeni a plecat luni, 7 martie, spre Ucraina.

  Acțiunea este desfășurată de Grupul de iniţiativă ”Gorj pentru Ucraina”, din care fac parte zeci de organizaţii neguvernamentale.

  Transportul a fost asigurat de companie de curierat. Demersul ONG-urilor a fost susţinut de sute de gorjeni şi gorjeni, iar voluntarii au muncit ore întregi în fiecare zi din şase centre de colectare: Târgu Jiu, Motru, Rovinari, Novaci, Polovragi şi Turceni.

   

  Centrele de colectare vor rămâne deschise

  „Vor rămâne deschise centrele de colectare din Târgu Jiu (Stadionul municipal), Rovinari (Strada Prieteniei nr 16), Motru (Clubul Elevilor) şi Polovragi (Căminul Cultural), cu program zilnic între 12:00 şi 19:00. Informaţiile legate de nevoile care ne sunt transmise de organizaţiile din Ucraina vor fi actualizate frecvent în grupul de Facebook constituit pentru această campanie – Gorj pentru Ucraina.

  De asemenea, în cadrul centrului de colectare de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor fi preluate, începând de astăzi, şi produse care să ajungă la gorjenii aflaţi în nevoie, grupul de iniţiativă fiind în contact cu nenumărate organizaţii cu specific umanitar. Astfel, cei care vor veni să doneze produse vor avea ocazia să aleagă dacă fac acest lucru pentru ucraineni sau pentru cei din Gorj“, se arată într-un comunicat de presă.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!