spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitate„Visuri la cheie“ a venit în Gorj la soția unui paramedic care...

  „Visuri la cheie“ a venit în Gorj la soția unui paramedic care a murit într-un teribil accident rutier. Femeia crește singură trei copii

  Sursa Foto: facebook.com/visurilacheie.protv

  Emisiunea „Visuri la cheie“ a ajuns în comuna Turburea, din județul Gorj, la Alina Drăgoi, soția paramedicului Cosmin Drăgoi, din cadrul ISU Gorj, care a murit în urmă cu trei ani, la vârsta de 38 de ani, într-un teribil accident rutier. Femeia se ocupă de creșterea celor trei copii cu ajutorul bunicii acestora.

  Casa pe care Cosmin și Alina o construiau a rămas nefinalizată. Alina locuia cu cei trei copilași în casa veche a bunicii. Ea nu a mai avut bani să termine locuința.

  „Cosmin Drăgoi și-a dorit o familie numeroasă și mulți copii care să-i umple inima de bucurie. Și-l imagina pe fiul lui un bărbat puternic, stabilit la casa lui.

  Până să-i vadă luând viața în piept, Cosmin și-a propus să-i aibă pe toți sub același acoperiș, în casa pe care el a proiectat-o și a început-o din temelii. A pus iubire, pasiune și dăruire în fiecare cărămidă. Dar n-a apucat să-și ducă proiectul la bun sfârșit“, se arată pe site-ul emisiunii.

  „Construcția a început în 2007-2008, nu eram căsătorită cu el. A început-o singur. Dacă era după mine, n-aș fi făcut atâta casa. O bucătărie, trei dormitoare și o baie erau suficient pentru mine”, i-a spus Alina lui Dragoș Bucur.

  Echipa „Visuri la cheie“ i-a dus la îndeplinire dorința și a finalizat casa mult visată.

  Pompierii gorjeni au pus umărul la finalizarea casei

  Sursa Foto: facebook.com/visurilacheie.protv

  Pompierii gorjeni au ajutat ca lucrările să fie terminate la timp. „Pompierii sunt mereu la datorie. După dispariția lui Cosmin, colegii săi nu au abandonat lupta și au avut grijă că Alina și copiii sunt bine.

  Acum, oamenii care i-au rămas prieteni lui Cosmin au venit să ajute echipa Visuri la cheie. Dăruirea și disciplina lor i-au impresionat pe arhitecții emisiunii, care au recunoscut că ar fi întârziat proiectul dacă n-ar fi fost ajutați.

  Prietenii lui Cosmin Drăgoi au fost aproape de familia sa și acum, punând umărul la amenajarea curții și a grădinii noii case“, se arată pe site-ul emisiunii.

  „Am promis că o să încercăm să fim alături de echipa Visuri la cheie și am încercat să ne facem utili și să o ajutăm pe Alina”, a declarat pentru „Visuri la cheie“, slt. Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj.

  Casa a fost inaugurată la exact trei ani de la dispariția soțului

  Sursa Foto: facebook.com/visurilacheie.protv

  Casa familiei Drăgoi a fost inaugurată la 23 august 2021, fix la trei ani de la dispariția tragică a stâlpului familiei. „N-am plănuit nimic. Cumva, cred că el vrea să ne transmită: Eu sunt aici și, în ciuda celor întâmplate, iată cadoul meu pentru voi!”, a interpretat Andra Marinescu, arhitect, acest straniu eveniment.

  Cum a murit pompierul

  Accidentul a avut loc în vara anului 2018.

  Din motive necunoscute, maşina condusă de pompier a ieşit de pe carosabil în comuna Bărbăteşti şi s-a izbit violent de un copac. Pompierul nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!