spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăCulturaContinuă plecările angajaților din Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“. Încă un salariat a...

  Continuă plecările angajaților din Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“. Încă un salariat a părăsit instituția

  Angajații Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ continuă să plece din cadrul instituției sub conducerea Marianei Ghițulescu. Indira Bejancu, contabila care a înlocuit-o pe contabila șefă Luminița Greculescu pe perioada în care a fost transferată la o altă instituție din subordinea Primăriei Târgu Jiu, a plecat să lucreze la o primărie din județul Gorj, pentru că nu a mai suportat modul în care se lucrează în cadrul teatrului.

  Indira Bejancu este cea care și-a pus semnătura pe o serie de documente contabile.

  Peste 15 persoane au plecat din Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ de când la conducerea instituției a venit Mariana Ghițulescu, în luna februarie a acestui an. Printre aceștia se numără oameni importanți ai teatrului românesc, cum ar fi Radu Botar și coregraful Mălina Andrei. Alți trei tineri actori talentați au fost puși pe liber de managera Mariana Ghițulescu, care a preferat să nu le mai prelungească contractele de muncă încheiate pe perioadă determinată.

  În schimb, aceasta a angajat un actor controversat, despre care au existat informații că și-a bătut fosta iubită, colegă în teatru, motiv pentru care o comisie a decis, la vremea respectivă, să nu mai continue colaborarea cu el.

  „Angajarea acestui om s-a făcut în perfectă legalitate și este un actor talentat. În teatru, acest om nu a comis nimic“, a motivat Mariana Ghițulescu.

  A angajat 20 de persoane fără concurs

  De asemenea, Mariana Ghițulescu a angajat 20 de persoane fără concurs: „Anul acesta, au fost încheiate un număr 20 de contracte individuale de muncă. Trei contracte au fost pe postul de inspector de specialitate, 12 contracte pe postul de actor, un post de consilier juridic, un post de secretar literar, de muncitor. Legislația ne interzice să dăm concurs. Ordonanța 21/2007, articolul 13, îmi dă posibilitatea să închei contracte pe perioadă determinată fără concurs“, a spus Mariana Ghițulescu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Chiar nimeni nu o poate potoli pe acesta fiinta? Înțeleg, e pila primarului Romanescu. E sfătuița de un anume regizor cu origini gorjene care îl place pe bătăușul emerit. Dar chiar femeia asta e mai presus de lege? Chiar nu exista ac de cojocul ei?

  2. Păi la câte nereguli au fost înaintea ei acum are mână liberă să facă curățenie, bineînțeles care nu se conformează…așa a fost și cu aceea condică de prezență și multe altele…Păi dacă făcea abuzuri era de mult înlocuită, nu poți lua un salariu și să nu te prezinți la locul de muncă sau să stai la cafeneaua de lângă și să fi plătit…eu cred că se vor conforma până la urmă care mai vor să rămână…!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: