spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăEconomicLa Cariera Roșiuța sunt stocuri mari de cărbune

  La Cariera Roșiuța sunt stocuri mari de cărbune

  La Cariera Roșiuța, din CEO, sunt stocuri mari de cărbune, susține liderul de sindicat Nelu Roșca. În momentul de față, se livrează în fiecare zi pe calea ferată 6 navete de cărbune. Principalii beneficiari ai Carierei Roșiuța din zona Motru sunt termocentralele din Turceni, Ișalnița și Craiova.

  Liderul de sindicat al Sindicatului Liber Roșiuța a declarat că depozitul de la nivelul subunității miniere a fost în câteva rânduri plin, în ultima perioadă. Astfel, ar fi fost nevoie să fie sistată activitatea extractivă, pentru ca activitatea de livrări să reducă din cantitatea de cărbune din depozitul unității miniere.

  La nivelul Complexului Energetic Oltenia este o criză de cărbune, după problemele apărute la Cariera Minieră Roșia. De aproape două luni de zile, nu se mai lucrează la pregătirea de noi fronturi de lucru. În paralel cu activitatea de producere a energiei electrice, este obligatoriu să fie constituite stocuri de cărbune pentru perioada de iarnă. Unele cariere au încercat să lucreze la capacitate maximă și să suplinească lipsa Carierei Miniere Roșia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: