spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 12, 2024
Altele
  AcasăEconomicListele cu acordarea claselor de salarizare în CEO, analizate de Directorat. Câți...

  Listele cu acordarea claselor de salarizare în CEO, analizate de Directorat. Câți angajați vor beneficia de creșteri salariale

  Listele cu salariații Complexului Energetic Oltenia (CEO) care vor beneficia de clase de salarizare suplimentare au fost înaintate Directoratului de către toate subunitățile, iar în ședința de miercuri, 21 februarie, vor analizate și avizate. „Directoratul care se va întruni miercuri va aproba listele pe care le-am primit abia la sfârșitul săptămânii trecute. Trebuie să efectuăm anumite simulări și să vedem, per ansamblu, cum se situează bugetul. Oamenii noștri vor simți din luna februarie această creștere de salariu“, a precizat Sorinel Boza, managerul CEO. Acesta a spus peste 8.000 de angajați vor beneficia de creșteri salariale.

  Direcția de Resurse Umane va verifica listele

  În această perioadă, Direcția de Resurse Umane urmează să avizeze propunerile făcute. „Direcția de Resurse Umane va verifica și va propune validarea, modificarea sau invalidarea propunerilor, pentru că nu se dorește ca un proces care se dorește de armonizare și de echilibrare a salariilor să se transforme într-un proces de dezechilibrare“, a spus Ion Rușeț, consilierul managerului CEO, Sorinel Boza. Concluziile Direcției de Resurse Umane vor fi înaintate în ședința de Directorat din această săptămână.

  Jilț, Lupoia și Rovinari, zonele fierbinți

  Probleme deosebite în stabilirea claselor de salarizare suplimentare au fost înregistrate în Jilț și Rovinari. Aici au fost neînțelegeri între liderii care reprezintă organizațiile sindicale.

  „Sunt unități unde există concurență sindicală. Sunt mai multe sindicate și au apărut contradicții între liderii de sindicat. Unitățile din Jilț și Rovinari sunt zone relativ «fierbinți». Au apărut discuții, pentru că este un moment pentru ca organizațiile sindicale să-și testeze capacitatea liderilor de a negocia și loialitatea membrilor. Cred că această situație va fi depășită cu bine”, a mai precizat Ion Rușeț. Și la Lupoaia au existat o serie de disensiuni între reprezentanții organizațiilor sindicale. „Au fost discuții în sala de apel, care nu au dus la întreruperea activității“, a adăugat Rușeț.

  Conducerea CEO a primit, până la urmă, listele cu acordarea claselor de la toate subunitățile. „Am primit de la toate subunitățile. Nu sunt probleme. Eu sper că a fost un exercițiu bun pentru ei de a comunica și rezultatul este cel pe care l-am așteptat. S-au înțeles până la urmă și au reușit să lase deoparte orgoliile, astfel încât oamenii să câștige”, a precizat Boza.

  Angajații CEO urmează să primească salariile mărite începând din luna februarie.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!