spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăEducatiePetiţie online lansată de Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov : Elevii...

  Petiţie online lansată de Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov : Elevii nu doresc dublă admitere!

  Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov a lansat o petiţie online intitulată: ”Elevii nu doresc dublă admitere! Noile Legi ale Educaţiei reprezintă un nou stres pentru elevii din ciclul gimnazial!”, prin care resping propunerea din legile educaţiei care prevede că orice liceu are posibilitatea de a organiza un examen de admitere, la nivel de instituţie sau pentru fiecare profil, anunță news.ro.

  Elevii spun că această dublă admitere ”este o povară pentru un copil de 14 ani, care ar trebui să îşi dubleze numărul de meditaţii, de ore nedormite şi nivelul de stres”. Până la ora transmiterii ştirii, petiţia era semnată de 200 de persoane.

  Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov critică schimbările recente din învăţămănt în mesajul petiţiei.

  ”Conform variantei publicate pe internet a proiectului Ministrului Ligia Deca, orice liceu are posibilitatea de a organiza un examen de admitere, la nivel de instituţie sau pentru fiecare profil. Această dublă admitere este o povară pentru un copil de 14 ani, care ar trebui să îşi dubleze numărul de meditaţii, de ore nedormite şi nivelul de stres. În plus, criteriile după care acest proces de dublă admitere s-ar desfăşura sunt neclare, elevii dând examen pentru numai 90% din locuri”, spun elevii.

  Petiția poate fi găsită la următoarea adresă:

  https://www.petitieonline.com/elevii_nu_doresc_dubl_admitere_noile_legi_ale_educaiei_reprezint_un_nou_stres_pentru_elevii_din_ciclul_gimnazial

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: