spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăEducatieProiect cu finanțare europeană la Liceul Tehnologic „G-ral C-tin Șandru, pentru achiziționarea...

  Proiect cu finanțare europeană la Liceul Tehnologic „G-ral C-tin Șandru, pentru achiziționarea de măști și dezinfectanți

  Liceul Tehnologic „G-ral C-tin Șandru“ din Bâlta, comuna Runcu, a reușit să acceseze proiectul „Achiziție echipamente și dotări în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare generate de COVID 19“. Valorea totală a contractului de finanțare este de 1.064.839.97 lei.

  „Obiectivul general și scopul proiectului vor fi realizate prin intermediul următoarelor obiective specifice ale proiectului:
  – Asigurarea necesarului de măști de protecție medicală pentru elevii si persoanele implicate în activitatea educațională din cadrul Liceului Tehnologic „General Constantin Șandru Bîlta”.
  – Dotare cu dezinfectanți de mâini si suprafețe si cu materiale pentru asigurarea condițiilor igienico-sanitare din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din subordinea Liceului Tehnologic G-ral C-tin Șandru, Balta, comuna Runcu.
  – Dotarea unităților școlare reprezentate de Liceul Tehnologic Balta cu dispozitive destinate dezinfecției, sterilizării spațiilor si aerului necesare pentru prevenirea si combaterea răspândirii virusului SARS COV 2“, se arată într-un comunicat de presă.

  367.500 măști/an școlar

  Rezultate așteptate în urma implementării proiectului sunt următoarele:
  – Dotarea structurilor de învățămant aflate sub coordonarea Liceului Tehnologic Constantin Șandru cu măsti de protectie medicală (367500 măști/an școlar) și combinezoane pentru intervenție în situații de urgență (minim 50 buc).
  – Condiții igienico sanitare de funcționare optime pentru toate structurile de învățământ ale Liceului Tehnologic, în vederea limitării si prevenirii îmbolnăvirilor, asigurate prin dotare cu dezinfectanți si materiale igienico sanitare : 1750 l dezinfectant de mâini/an școlar; 200 l dezinfectant suprafețe, 800 litri soluții curățenie.
  – Asigurarea structurilor de învățământ cu echipamente și dispozitive care să asigure dezinfecția aerului și a suprafețelor, astfel: 45 dispozitive dezinfecție suprafețe si aer; 62 dispozitive de distribuție automată a dezinfectanților; dispozitive de măsurare temperatură si semnalizare alerte – 39 bucăți.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: