spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentNepotul de 18 ani și-a lovit bunica de 70 de ani

  Nepotul de 18 ani și-a lovit bunica de 70 de ani

  Un tânăr de doar 18 ani și-a lovit propria bunică, în vârstă de 70 ani. Femeia lipsită de apărare a sunat la 112 pentru a-și denunța nepotul. Pe numele tânărului a fost emis un ordin de protecție și nu mai are voie să se apropie de bunica sa.

  ”Poliţiştii din Fărcășești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 70 de ani, din localitatea Fărcăşeşti, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de nepotul său de 18 ani, din aceeaşi localitate.

  Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul, în timp ce se afla la domiciliul bunicii sale, ar fi exercitat ameninţări şi acte de violență asupra acesteia.

  În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie și amenințare, fiind şi un emis ordin de protecție provizoriu față de agresor, prin care i se interzice acestuia să se apropie la mai puțin de 100 m față de locuința victimei” a transmis, purtătorul de cuvânt al poliției.

  Iar poliţiştii din Motru au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, faţă de un bărbat, de 38 de ani, din localitatea Bolboşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

  Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul unor discuţii contradictorii cu soţia sa, ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă soacrei sale, de 51 ani, cu care locuieşte în aceeaşi gospodărie din localitatea Bolboşi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: