spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăExternePapa Francisc și-a anulat deplasarea în Dubai, la o conferință ONU

  Papa Francisc și-a anulat deplasarea în Dubai, la o conferință ONU

  Papa Francisc a renunțat la călătoria sa planificată la conferința ONU privind schimbările climatice de la Dubai, în urma recomandărilor medicilor.

  Suveranul pontif se confruntă cu probleme de sănătate, recuperându-se după o gripă și o inflamație pulmonară. Aceasta nu este prima oară când starea fragilă de sănătate a Papei îi afectează planurile de călătorie internațională. În 2022, o inflamație la genunchi a determinat amânarea unei călătorii programate în Congo și Sudanul de Sud, însă a reușit să o realizeze la începutul acestui an.

  Într-un anunț făcut duminică, Papa Francisc a dezvăluit că suferă de o inflamație pulmonară, exprimând totuși intenția de a participa la conferința COP28 privind schimbările climatice de la Dubai. Cu toate acestea, marți, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a comunicat că starea de sănătate a papei s-a îmbunătățit în urma tratamentului pentru gripă și inflamația tractului respirator. Medicii i-au recomandat să nu călătorească în zilele următoare, iar Papa Francisc, respectând indicațiile lor, a fost nevoit să anuleze călătoria.

  Vaticanul a dezvăluit că Papa a primit tratament cu antibiotice pe cale intravenoasă, după o tomografie computerizată care a exclus pneumonia, dar a identificat o inflamație în plămâni, cauzându-i dificultăți de respirație.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: