spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăExterne(VIDEO) Biden a anunţat oficial că va candida din nou/Cum au reacţionat...

  (VIDEO) Biden a anunţat oficial că va candida din nou/Cum au reacţionat republicanii

  Preşedintele SUA, Joe Biden, a confirmat că va candida la realegerea sa în 2024. Anunţul a fost făcut într-un videoclip de promovare a candidaturii, informează BBC, potrivit news.ro. Sloganul lui și al vicepreședintelui Kamala Devi Harris este: „Împreună, putem termina treaba”.

  Videoclipul de lansare a campaniei electorale începe cu imagini de la violenţele de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021, care au precedat instalarea lui Biden la Casa Albă, evenimente ce au zguduit America, fiind emblematice pentru mandatul conflictual pe care l-a avut Donald Trump. La scurt timp după lansarea videoclipului campaniei lor pentru realegerea din 2024, Joe Biden şi vicepreşedinta Kamala Harris şi-au oficializat candidaturile, depunând actele de campanie la Comisia Electorală Federală. Acesta este primul pas oficial în declararea candidaturii pentru funcţii alese în guvernul federal al SUA.

  Republicanii, virulenți

  Partidul Republican l-a calificat pe Joe Biden drept „desprins de realitate” dacă crede că merită să fie reales după ce a „generat criză după criză” în ultimii patru ani.

  Într-un comunicat, preşedinta Comitetului Naţional Republican (RNC), Ronna McDaniel, spune că partidul său este unit în obiectivul de a-l învinge pe Joe Biden în 2024, iar cetăţenii americani „numără zilele până când îl vor putea trimite pe Biden la plimbare”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: