spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesNu vor alegeri dar au început propaganda electorală

  Nu vor alegeri dar au început propaganda electorală

  Liderii politici de la nivelul județului Gorj încă nu sunt convinși că alegerile vor avea loc pe 27 septembrie. Părerile sunt împărțite, unii ar vrea să aibă loc alegeri, alții sunt convinși că scrutinul ar trebui amânat. Până ce Guvernul va lua decizia finală, candidații au început deja propaganda electorală.

  Timid și păstrând distanța o parte din candidații, aspiranți la fotoliul de primar al Municipiului Târgu Jiu, au început discuțiile cu alegătorii. Candidatul Pro România, Luminița Popescu se numără printre cei care au purtat un prim dialog cu cetățenii. “Am avut mai multe întâlniri cu locuitorii din centrul orașului. Piața de flori – zonă pe care o frecventez des datorită pasiunii mele pentru flori. Multe femei tinere, multe flori. Aceleași femei tinere pe care le văd vară de vară nădușind de căldură și iarnă de iarnă cu mâinile roșii și umflate de frig. Oare nu merităm toți o piață de flori civilizată cu spații elegante, cu aer condiționat, cu apă, canalizare, grup social? Cu siguranță da; dar pentru asta trebuie „să te pui în starea de a face”!! Zona pietonală-mai mulți tineri, femei, copii. Am vorbit cu un grup de tineri: unul student la Cambridge, altul la București, alți doi la Timișoara. Cu o strângere de inimă i-am întrebat: “Ce vreți să faceți după absolvire? Vă întoarceți acasă, la Târgu Jiu?” Și mi-au dat răspunsul pe care l-am auzit de mult prea multe ori: “la ce, ce să facem aici?” Întrebarea aceasta nu-mi dă pace demult. Sub ochii mei au crescut generații întregi de studenți. Studenți foarte buni. Prea puțini au mai rămas aici. Una din problemele generațiilor tinere: lipsa locurilor de muncă plătite decent!!!” , a transmis candidatul după întrevederea cu alegătorii.

  Liderul Pro România, deputatul Victor Ponta pledează pentru o amânare a alegerilor afirmând că dacă scrutinul va avea loc, pe perioada campaniei, se vede nevoit să plece de acasă.

  Două zile de vot

  Liderul Verzilor de la Gorj, Adrian Tudor, candidat pentru Primăria Târgu Jiu susține ferm că alegeri ar trebui organizate în două zile. “Partidul Verde sustine organizarea in doua zile a alegerilor din septembrie daca evolutia pandemiei nu va cunoaste o dezvoltare  care sa impuna amanarea lor. Daca s-a putut la prezidentiale trebuie sa se poata si la locale.Cerem PSD si PNL sa renunte la ideea organizarii intr-o singura zi gandindu-se ca asa isi vor mobiliza nucleele lor dure si îsi vor imparti tara intre ele. PSD si PNL au facut dovada ca nu pot conduce performant Romania, nici separat nici impreuna(USL). Noi ne dorim ca alegerile sa aiba loc. Avem nevoie de autoritati locale legitimate de votul cetatenilor!”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: