spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăNationalO comună s-a trezit mai bogată cu 8 milioane de euro, după...

  O comună s-a trezit mai bogată cu 8 milioane de euro, după ce o femeie singură şi bogată şi-a lăsat întreaga avere comunităţii

  Cum să te trezești peste noapte mai bogat cu 8 milioane de euro. „Un semn din cer”, asta spune primarul unei comune din Franța, după ce a aflat că o fostă proprietară singură şi bogată şi-a lăsat întreaga avere comunității, transmite observator news.ro.

  Roquefort-les-Pins a fost desemnat moştenitor conform dorințelor lui Romaine Carlès, o locuitoare decedată anul trecut, spre bucuria lui Michel Rossi, primarul orașului.

  Opt milioane de euro care au căzut din cer. Mica urbe din Alpii Maritimi s-a îmbogățit cu această sumă frumoasă peste noapte, relatează Nice-Matin. Populat cu 7600 de locuitori, comuna a fost trecută în testamentul lui Romaine Carlès, o rezidentă centenară care a murit anul trecut. Datorită acestei donații, echivalentă cu bugetul anual de funcționare al municipalității, s-a putut construi o școală.

  „Întrega sumă se ridică la 7.956.335 euro, alcătuită din imobile construite, imobile neconstruite, chirii, spaţii închiriate”. Necăsătorită fără copii, Romaine Carlès era descendenta unei familii stabilite de multă vreme în Roquefort-les-Pins. Unul dintre motivele pentru care locuitorul avea o moștenire atât de substanțială.

  Acum îi revine lui Michel Rossi, precum și consiliul orașului, să răspundă directivelor testamentului. „Să construiască fie o casă pentru persoanele cu handicap, fie o școală pe unul dintre terenuri. Asta e foarte bine, căutăm teren pentru a construi o școală și a răspunde nevoilor municipalității pe termen mediu în cartierul Colombier. Este un semn din cer”, a mai spus edilul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!