spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăNationalTuriști blocați în Turcia, după ce agenția și-a declarat insolvența

  Turiști blocați în Turcia, după ce agenția și-a declarat insolvența

  Plajă din Antalya FOTO: PIxabay.com

  O agenție de turism și-a anunțat insolvența lăsând zeci de români fără cazare în Turcia, anunță ziare.com. Administratorul companiei se află în prezent în Turcia pentru a soluţiona problemele pe cale amiabilă şi se va prezenta miercuri la sediul Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului.

  Compania care are acum probleme se numește Soley Tour, potrivit News.ro. Aceasta a intrat în incapacitate de plată. Alți turoperatori din România au anunţat că încearcă să ajute turiştii care au fost afectaţi, care fie sunt blocați în destinaţia de vacanţă, fie au rămas fără vacanţa plătită.

  Unele companii de turism anunţă pe grupurile de Facebook că oferă transportul gratuit, în limita locurilor disponibile pentru românii rămaşi în vacanţă în Turcia.

  Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a anunţat luni, 22 august, că, în urma demersurilor pentru identificarea situaţiei în care se află Agenţia de Turism Soley Tour, deţine informaţia, comunicată verbal de către administratorul societăţii, potrivit căreia acum 78 de turişti care au achitat pachete turistice de la Soley Tour se află în Turcia şi au asigurate cazarea şi transportul de către agenţia de turism.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: