spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNationalVă gândiți să vă cumpărați o mașină de tuns iarba automată? Iată...

  Vă gândiți să vă cumpărați o mașină de tuns iarba automată? Iată ce trebuie să știți!

  Husqvarna Automower® este liderul mondial în materie de mașini de tuns iarba robot. Proiectate pentru funcționalitate și durabilitate, aceste motocoase Husqvarna automate lucrează silențios, eficient și autonom pentru a vă oferi un finisaj mai bun decât orice altă mașină de tuns iarba.

  Cu peste 23 de ani de cercetare și dezvoltare, Husqvarna a proiectat o mașină care va schimba pentru totdeauna modul în care vă tundeți gazonul. Dezvoltată în Suedia și produsă în Anglia, mașina de tuns iarba automată este o piesă de tehnologie europeană care ia cu asalt lumea.

  Automower nu este doar o mașină de tuns iarba obișnuită, ci un concept complet robotizat care face toată treaba în locul dvs., vă menține iarba sănătoasă cu îngrășăminte naturale, vă economisește bani pe combustibil și lucrează constant fără nicio supraveghere.

  Fiecare Automower include caracteristici precum sistemul antifurt Pin Lock și un ecran de afișare ușor de utilizat pentru modificarea setărilor și multe altele.

  Husqvarna 105

  Modelul 105 este mașina de tuns iarba robot entry-level din gama Husqvarna Automower. Este ideală pentru peluzele mai mici și mai plate, dar are totuși fiabilitatea și performanța suplimentare ale modelelor mai mari. Capabilă să acopere suprafețe de până la 600 m², are un timp de cosire de 50 de minute și o lățime de tăiere de 17 cm. Mașina este foarte ușor de instalat, operat și întreținut. Datorită caracterului său extrem de silențios, vecinii dvs. nici măcar nu vor observa că tunde, dar cu siguranță vor remarca tăierea curată de fiecare dată.

  Husqvarna 310

  Aveți o suprafață ceva mai mare de acoperit? Mașina 310 poate acoperi eficient o grădină mică/medie de până la 1000m² și poate face față pantelor cu o înclinație de 40%. Tehnologia inteligentă va ghida automat mașina de tuns iarba robot prin zonele complexe ale grădinii dvs. Cu o durată de cosire de 70 de minute, această mașină vă va întreține grădina fără ca dumneavoastră să observați. De asemenea, alarma antifurt oferă siguranță maximă.

  Husqvarna 315

  Ideal pentru grădinile dumneavoastră de dimensiuni medii, mai complexe, modelul 315 poate acoperi suprafețe de până la 1500m² și poate face față unor pante de până la 40%. Tehnologia inteligentă adaptează cantitatea de cosit la ritmul de creștere a gazonului, permite cosirea punctuală a unei suprafețe limitate de iarbă mai lungă și ghidează mașina de tuns iarba prin pasaje înguste. Sistemul de meniu intuitiv de pe afișajul mare, ușor de utilizat, permite setări personale pentru momentul în care doriți ca mașina să tundă. Automower este dotată cu un sistem eficient de cod PIN, care sporește în mare măsură protecția mașinii de tuns iarba.

  Husqvarna 315X X-Line

  Modelul premium din colecția 315, 315x poate tunde peluze complicate de până la 1600m², gestionând în același timp pante de 40% și făcând față cu brio terenurilor dificile. În gama premium de mașini de tuns iarba robot X-Line, acesta include caracteristici precum Automower Connect cu urmărire a furtului prin GPS, navigație asistată de GPS. Designul elegant al modelului X-Line dispune de faruri cu LED, bara de protecție frontală și capace de roți de culoare specială. Aplicația Automower Connect vă permite să dețineți controlul deplin asupra mașinii de tuns iarba: urmăriți, interacționați și fiți la curent cu toate informațiile de pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei, oriunde v-ați afla în lume.

  Husqvarna 420

  Modelul 420 este o mașină de tuns iarba robot avansată, de dimensiuni mari, pentru tunderea eficientă a grădinilor mai mari. Această mașină poate aborda cele mai dificile și accidentate zone cu iarbă. Manevrând până la 2200m², modelul 420 poate face față pantelor cu o înclinație de până la 45%. Are o durată de cosire de 75 de minute. Tehnologia SMART adaptează cantitatea de cosit la ritmul de creștere a gazonului, permite cosirea punctuală a ierbii mai lungi și ghidează mașina de tuns iarba prin pasaje înguste.

  Husqvarna 430X

  Unul dintre modelele superioare de calitate superioară din gama de roboți domestici Husqvarna, 430X dispune de o competență internă generoasă, perfectă pentru a se ocupa de suprafețe mari și complexe și de grădini. Este dotată cu navigație GPS pentru cosirea eficientă a celor mai pretențioase suprafețe cu iarbă. Capabil să acopere suprafețe de până la 3200m² și pante abrupte cu înclinații de până la 45%. Meniul principal de pe mașina de tuns iarba permite reglarea rapidă a înălțimii de tăiere prin intermediul reglajului de înălțime acționat electric. Meniul intuitiv de pe ecranul LCD mare, ușor de utilizat, permite realizarea de setări personale. Aplicația Automower Connect vă permite să dețineți controlul: urmăriți, interacționați și rămâneți la curent prin simpla atingere a unui ecran, oriunde v-ați afla în lume.

   

  Husqvarna 450X

  Vârful de gamă din gama autohtonă de la liderii mondiali în cositul robotizat, aceasta motocoasa Husqvarna extrem de inteligentă se poate ocupa de cele mai mari și mai complexe grădini care există. Capabilă să acopere o suprafață masivă de 5000m², această mașină este plină de caracteristici disponibile la modelele cu specificații mai mici. Sistemul de navigație GPS și o serie de caracteristici, inclusiv Automower Connect, fac din această mașină o modalitate inteligentă de a vă menține gazonul luxuriant, sănătos și perfect tuns. Aplicația Automower Connect vă permite să dețineți controlul complet: urmăriți, interacționați și rămâneți actualizat prin simpla atingere a unui ecran, oriunde v-ați afla în lume. Tehnologia de tuns iarba la îndemână!

  (P)

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: