spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews AlertUna caldă şi alta rece la Liga a 3-a

  Una caldă şi alta rece la Liga a 3-a

  Gabi Zahiu spune: „Prelungim cancerul, suntem pe citostatice”

  Minerul Motru a pierdut acasă cu 3-2 în faţa celor de la UTA. În schimb, Ştiinţa Turceni s-a impus acasă cu 2-0 în faţa celor de la Minerul Mehedinţi cu scorul de 2-0. A treia echipă din Gorj, Pandurii 2 a stat în ultima etapă de la Liga a 3-a.

  Motru moare

  Încet dar sigur, echipa de fotbal Minerul Motru se stinge. Salariile nu au fost achitate de 4 luni, indemnizaţiile nu au mai fost date de 8 luni de zile, iar rezultatele sunt proaste. „Prelungim cancerul, suntem pe citostatice. Cred că murim”, spune Gabi Zahiu, antrenorul celor de la Motru. Acesta încearcă să salveze echipa, însă e greu să antrenezi o echipă nemulţumită. „Îmi pare rău de unii dintre ei, nemâncaţi aşa cum sunt şi tot joacă fotbal. E greu. Am pierdut multe meciuri pe muchie de cuţit, dar am dominat în toate meciurile. Rău e că mai intervin şi arbitrajele, la fiecare meci ne-au tocat. Îşi bat joc de noi, toată lumea îşi bate joc. Până la iarnă o ducem cum o ducem, din iarnă vedem ce mai putem face”, a comentat Zahiu.

  Două la retrogradare

  Din cele trei echipe gorjene, două sunt jos în subsol. Chiar dacă Turceniul a câştigat în ultima etapă cu 2-0 acasă contra Minerului Mehedinţi, situaţia la Turceni nu e chiar roză, echipa fiind pe locul 10 în campionat din 13 participante. Un loc mai jos este ocupat de Minerul Motru, cele două echipe din Gorj fiind în hora retrogradării. Singura echipă din Gorj scutită de emoţii este Pandurii 2, care se bate pentru partea superioară, locul 5 fiind unul liniştitor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: