spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăNews AlertConducerea CSM Târgu Jiu vrea un buget mai mare

  Conducerea CSM Târgu Jiu vrea un buget mai mare

  Conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu vrea să ceară Consiliului Local o sumă mai mare de bani pentru anul viitor. Solicitarea se bazează pe noua organizare din Liga Națională de Baschet, unde s-a realizat o singură grupă valorică, iar CSM Târgu Jiu se luptă cu marile forțe ale campionatului. De asemenea, conducerea clubului își dorește promovarea cu echipa de handbal feminin în prima ligă.

  „În prezent lucrăm la bugetul de anul viitor. Dorim să facem secția de fotbal și mai avem atletismul, boxul și luptele pe care vrem să le dezvoltăm, pentru că suntem într-un parteneriat cu clubul Pandurii, deoarece sunt sportivi foarte buni, care fac performanță și merită sprijiniți. Nu ai cum să evoluezi, dacă nu avem un buget corespunzător cu planurile noastre. Avem cel mai mic buget din ligă la baschet, ia la handbal cred că avem cel mai mic buget dintre toate Cluburile Sportiv Municipale. Sunt diferențe foarte mari. Ceea ce s-a făcut până acum s-a făcut cu sacrificii foarte mari și aș vrea ca lucrurile să reintre în normal. Dacă nu va fi posibil, atunci nu ne vom întinde și profesional“, a declarat Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, la Impact TV.

  Jucătorii caută să vină la CSM

  CSM Târgu Jiu a început să fie căutată de jucători. „CSM și-a făcut un nume în România și jucătorii vorbesc între ei, pentru că nu au fost întârzieri la salarii și la achitarea altor cheltuieli. Dacă la început îi căutam noi pe ei, acum ne caută ei pe noi. Asta arată că suntem un club credibil“, a precizat Robert Bălăeț.

  CSM Târgu Jiu a atras alături de el o serie de sponsori. „Și sponsorii trec printr-o perioadă foarte grea. Au fost foarte aproape de noi și au contribuit mult“, a precizat directorul CSM Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: