spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăNews AlertFoto: Locul de picnic din Dragoieni, plin de gunoaie

  Foto: Locul de picnic din Dragoieni, plin de gunoaie

  Locul de picnic din Tg Jiu, cartier Drăgoieni, este plin de gunoaie și resturi lăsate la întâmplare de cei care care au venit la grătar. PET-uri, plase, sticle, doze și chiar o plasa cu cartofi (ce a mai rămas) sunt lăsate in urma de gorjenii veniți sa și petreacă in aer liber o zi de Weekend. La plecare se pare ca, mulți dintre ei, au uitat sa-și adune resturile.  Ar fi fost util dacă municipalitatea ar fi lăsat in zona coșuri de gunoi și sa taie vegetația.

  Fotografiile vorbesc de la sine

  Și totuși mai există și “oameni” care, veniți la picnic, s-au apucat să strângă o parte gunoaiele lăsate de ceilalți. Strânse bine in saci de gunoi sau chiar simple plase, le-au pus in mașini și le-au transportat in oraș spre a fi aruncate la ghena de gunoi.

  ”Lipsa bunului simț se vede aici. Am venit la grătar, în loc special amenajat pentru așa ceva, și am dat de gunoaie peste gunoaie lăsate în urmă tot de unii ca noi veniți să petreacă o zi în aer liber. Ce să le ceri? Să vină primarul să strângă în locul lor? Ne-am apucat și am adunat cât am putut și noi dar tot au mai rămas. Coșurile de gunoi lipsesc, nu se poate așa ceva!” a fost mesajul unui târgujian venit la picnic.


  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: