spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertUn nou eșec suferit de echipa de baschet CSM Târgu Jiu, care...

  Un nou eșec suferit de echipa de baschet CSM Târgu Jiu, care se scufundă în subsolul clasamentului

   

  CSM Târgu Jiu a pierdut, duminică, 6 martie, pe teren propriu, confruntarea cu CSU Sibiu din etapa a-22-a din Liga Naţională. Formaţia din Ardeal s-a impus cu 80-74.

  Meciul a început cu un mesaj împotriva războiului din Ucraina.

  În acest meci a debutat la CSM Târgu Jiu şi noul jucător adus la echipă în această săptămână, Carl Dylan.

  Porter Troupe, Titus Nicoară, Brandon Sly, KenDarrius Hamilton şi Octavian Ilie.

  Pentru CSM Târgu Jiu Malik Morgan a reușit 14 puncte, 5 recuperări, Octavian Ilie a adăugat 13 puncte, iar Brandon Sly a încheiat cu 12 puncte, Ahmed Bashir şi Kendarrius Hamilton câte 10 p, iar căpitanul Porter Troupe a strâns 9p, în timp ce nou venitul Carl Dylan, la primul său meci în tricoul CSM Târgu Jiu a adunat, în cele aproape 10 minute petrecute pe parchet, 4 puncte, o recuperare şi o pasă decisivă.

  Octavian Ilie a lăsat din nou o impresie foarte bună, fiind printre cei mai buni marcatori. În schimb, noul venitul Hamilton a dezamăgit. Acesta a pierdut multe confruntări sub panou și nici la aruncările de le se

  CSM Târgu Jiu a făcut un joc slab. A avut doar două momente de revenire în meci, dar a dovedit inconstanță pe parcursul partidei. Echipa din Târgu Jiu se află în subsolul clasamentului, apropiindu-se de locurile retrogradabile.

   

  Alionescu: „Am făcut un meci destul de bun“

   

  În schimb, antrenorul Claudiu Alionescu consideră că echipa a făcut un meci bun: „Consider că am făcut un meci destul de bun. Le spuneam înainte de meci că sunt două aspecte pe care trebuie să le contracară, aruncările de 3 puncte și tranziția ofensivă, dar, din păcate nu am reușit decât primul aspect. În ceea ce privește tranziția ofensivă am primit 21 de  puncte și este cam mult. Ultimele 6 sau 8 puncte s-au transformat din mingile noastre pierdute în contra-atacuri care au fost finalizate. Acolo s-a făcut diferența.

  Am revenit de două ori în meci și chiar am fi putut să întoarcem soarta meciului“.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!