spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăPoliticBerca: “Acum vedem cine e liberal”

  Berca: “Acum vedem cine e liberal”

  Este freamăt în PNL Gorj după schimbarea lui Dan Vîlceanu. Tabăra fostului președinte încă speră ca deputatul să revină la șefia organizației județene, doar că, după ce au boicotat ședința cu Știrbu Gigel Sorin, liberalii de la Gorj nu știu ce îi așteaptă.

  Unul din liderii PNL Gorj recunoaște că decizia luată la centru i-a lăsat fără cuvinte. Nu se așteptau ca Vîlceanu să fie schimbat. „Eu am rămas siderat de ce s-a întâmplat. S-ar putea să fi fost nevoie de un duș rece al organizației. Acum vedem cine e liberal, cine își dorește și ce face pentru a-și atinge obiectivele. În politică te poți aștepta la orice. S-au făcut și greșeli în partid, poate se plătesc acum. O greșeală a fost inclusiv susținerea a lui Iordache la Senat. Să vedem ce se va întâmpla. Să vedem documentul, îl așteptăm pe actualul președinte să vină să discute cu noi, să vedem ce are în plan. (..) E ciudat, Dan Vîlceanu a fost secretar general. Ce s-o fi întâmplat cât a fost Cîțu președinte, nu știu. Poate s-au creat resentimente, nemulțumiri. Oricum, partidul începuse să scadă, nu neapărat din cauza lui Cîțu, ci din cauza măsurilor necesare, dar nepopulare, luate de Guvern ” , a declarat consilierul județean Eduard Berca, vicepreședinte PNL Gorj.

  Pe de altă parte, în ciuda declarațiilor făcute de Dan Vîlceanu, Berca este convis că schimbarea din fruntea PNL Gorj nu este întâmplătoare. „Cum mă simt eu când Romanescu spune că nu are cu cine să lucreze în BPJ?! Romanescu poate să fructifice neînțelegerile lui Vîlceanu cu centrul”, a conchis Berca.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: