spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăPoliticIon Iordache reintră în viaţa politică!? Întâlnire cu un vicepreşedinte PMP de...

  Ion Iordache reintră în viaţa politică!? Întâlnire cu un vicepreşedinte PMP de la nivel naţional

  iordacheFostul primar de la Turceni, Ion Iordache, s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj şi Ştefan Florescu, vicepreşedinte PMP la nivel naţional, pentru a discuta despre o colaborare în Consiliul Local Turceni, între consilierii PMP şi cei ai PSD. Primarul din Turceni, Cristina Cilibiu are o problemă în a-şi trece proiectele pentru că nu are majoritate, iar liberalii fac opoziţie.

  Pentru a rezolva această problemă, Iordache a ajuns la PMP pentru a i se oferi consilierii pe tavă, lucru acceptat de Nicolae Daviţoiu şi şefii partidului.

  Negociere pe funcţii

  Discuţiile au fost mai mult o negociere, despre ce obţine PMP în schimbul asigurării majorităţii în Consiliul Local Turceni. Oferta este ca trei persoane din PMP să obţină funcţii în primărie. Ştefan Florescu a fost şeful de campanie al PMP în Bucureşti.

  Negocierile cu acesta ar putea fi duse mai departe de Iordache, deoarece se ştie că acesta a vrut să candideze la parlamentare din partea PSD, dar nu a fost acceptat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: