spot_img
Altele
  AcasăHeadlinesMarcela Mrejeru nu insistă să revină la conducerea ISJ

  Marcela Mrejeru nu insistă să revină la conducerea ISJ

  Marcela Mrejeru, fostul inspector școlar general din județul Gorj, a declarat că nu insistă să revină la conducerea Inspectoratului Școlar Județean.

  Mrejeru a precizat că va accepta o eventuală numire în funcție, așa cum s-a tot vehiculat în ultimele luni și săptămâni, dar își va continua activitatea ca profesor de istorie, dacă nu se va întâmpla acest lucru.

  În cazul în care va reveni la ISJ, Marcela Mrejeru a precizat că se impune o analiză a situației actuale, pentru a lua măsuri în vederea îmbunătățirii performanțelor și a climatului de lucru. „Eu am fost numită de mai mute ori la conducerea ISJ în ultimele luni, însă doar în presă… Acest lucru nu s-a întâmplat și în realitate. Eu nu insist să revin pe postul respectiv. Dacă se va întâmpla, atunci voi merge și mă voi achita de sarcinile care îmi revin, în folosul învățământului gorjean”, a declarat Marcela Mrejeru, fosta șefă a Inspectoratului Școlar Județean Gorj și reprezentantă a PSD Gorj. Actuala șefă a ISJ Gorj, Dana Constantinescu, este membră a PNL și conduce de peste 2 ani instituția.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: