spot_img
24.3 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 14, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesMesaj pentru trădătorii din PSD: “Sunt liberi să plece”

  Mesaj pentru trădătorii din PSD: “Sunt liberi să plece”

  După alegeri urmează sancțiunile. Liderul PSD Gorj susține că nu a uitat spoturile de promovare electorală în care primarii PSD apar alături de Ion Iordache. Chiar dacă social-democrații au câștigat bătălia din șase decembrie, cei care s-au vândut ieftin vor plăti scump.

  Președintele PSD Gorj Mihai Weber le atrage atenția primarilor care s-au jucat în campania electorală, de la parlamentare, cu votul cetățenilor că eticheta se șterge greu. Situația edililor PSD care s-au dat cu PNL ,de dragul candidatului la Senat, va fi analizată.

  Prostituție politică

  “O să facem o analiză pe fiecare localitate în parte. Nu este normal ca un membru al unei formațiuni politice să fie angrenat în campania unei alte persoane, din altă formațiune politică. Este un lucru extrem de rău pentru persoana respectivă, în primul rând. Asta îi arată și caracterul, și adevăratele intenții, și se pune o etichetă care nu se va șterge niciodată în viață. Au fost și anumite articole care s-au făcut. Unul era chiar extrem de dur, ceva de genul prostituție politică sau cât de ușor te poți vinde pentru o mână de arginți. Eticheta care se va pune și s-a pus pe anumite persoane nu se va șterge niciodată. A fi duplicitar, a-ți urmări doar interesul propriu sau a te vinde atât de ușor, este un lucru extraordinar de urât pentru orice persoană. Cred că sunt de prisos comentariile mai departe. Cu siguranță vom lua măsuri, de la cele mai ușoare, până la măsuri radicale. Să știți că nu ne jucăm. Fiecare are dreptul de a alege. Dacă nu vor să mai stea lângă noi, sunt liberi să plece. Nu ținem cu forța pe niciunul în PSD”, a transmis liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!