spot_img
Altele
  AcasăPoliticO organizație a PNL deține un spațiu comercial! Impozitul, neplătit de un...

  O organizație a PNL deține un spațiu comercial! Impozitul, neplătit de un deceniu

  Caz incredibil la PNL Motru, organizația liberală de aici fiind singura din județ care deține un spațiu comercial în proprietate, într-o zonă centrală, pentru care însă de peste un deceniu nu a plătit impozit.

  Spațiul de 100 de mp, cu o curte generoasă, a fost achiziționat, conform documentelor, în 2007 și atunci a fost, pentru prima și ultima dată, evaluat. Proprietatea a figurat și figurează în acte drept „spațiu comercial”, deși, ani la rând, a fost sediul PDL și apoi al PNL.

  Grav este că PNL Motru deține, în paralel, un alt spațiu central, cu chirie de la primărie, dar pentru un preț mic. Acesta a fost obținut, printr-o jonglerie facută cu 7-8 ani în urmă, ajungând să dețină al doilea sediu, în detrimentul unui alt partid politic sau al unei  organizații care cere, de ani buni, un sediu UAT-ului.

  Pensionarii vor spațiul secundar al PNL Motru

  Pensionarii din Motru vor un club, iar primăria nu mai are spații disponibile. Se poate lua însă, în calcul, în urma solicitării unui grup masiv de pensionari, printr-o hotărâre de Consiliu Local, ca spațiul ocupat de PNL să fie repartizat chiar acestor vârstnici.

  Asta pentru că pensionari arată cu degetul spre liberalii care nu renunță la spațiul situat pe Bulevardul Trandafirilor, care se poate preta pentru activități recreative, fiind la parter, cu grup sanitar și spațiu generos.

  Dacă mai punem la socoteală că pentru sediul principal(spatiu comercial) liberalii nu au plătit impozitul de 500-800 de lei pe an, se înțelege nepăsarea acestora vizavi de spațiul respectiv. Se vede, de altfel, tupeul liberalilor, care cred că a cere și a primi un alt spațiu, lor li se cuvine.

  Nu este un secret că fostul primar liberal Gigel Jianu a tolerat situația și tot lui i se datorează evenimentele, recente, legat de vechiul sediu scos la executare pentru recuperarea debitelor de zeci de mii de lei, datorate bugetului local. Sediul principal al PNL Motru este într-o stare deplorabilă, reflectând imaginea celor care conduc filiala liberală din acest municipiu. Pe lângă vechiul sediu trec zilnic sute de persoane, dar liberalilor nu le crapă obrazul de rușine vizavi de acest sediu aflat în totală degradare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: