spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăNews AlertPecingină și Miruță se întrec în laude vis a vis de CEO

  Pecingină și Miruță se întrec în laude vis a vis de CEO

  Useristul Radu Miruță acuzat de duplicitate în cazul CE Oltenia. Deputatul PNL, Gheorghe Pecingină, susține că al său coleg de la Gorj una declară în fața minerilor și alta face la București. În ciuda criticilor lansate de angajații CE Oltenia, liberalul Gheorghe Pecingină se laudă că el este singurul parlamentar care s-a luptat pentru binele companiei de stat.
  Gheorghe Pecingină îl atacă pe Radu Miruță afirmând că declarațiile de pe rețelele publice pălesc în fața acțiunilor USR din Parlament. ” Nu știu dacă este un parlamentar care se bate mai mult în Parlament pentru CE Oltenia, cu tot respectul pentru colegii mei, dar în Comisia de Buget- Finanțe, am fost singurul care s-a certat. M-am certat cu colegii de la USR care, culmea, colegii de la USR din comisie au fost împotrivă, iar colegul Miruță este în piață. Deci, lucrurile astea eu nu le înțeleg”, a declarat pentru Radio Infinit deputatul Gheorghe Pecingină.
  Pe de altă parte, useristul Radu Miruță susține, pe pagina sa de Facebook, că el are soluția pentru ca Ordonanța de Urgență a Guvernului aflată acum în dezbatere publică să nu desființeze, fără a pune ceva în loc, mineritul și producția de energie pe bază de cărbune.
  „Propunerile mele pentru modificarea acestui OUG sunt clare și cred că în aceste zile, cât mortul este încă pe masă, un Guvern rațional ar avea motivație publică să le adopte rapid.”
  Printre propunerile lui Miruță, se află deblocarea legii 197/2021 și prelungirea calendarului privind renunțarea la cărbune.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: