spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăSănătateCum a fost tratată o tânără mamă care a venit la Camera...

  Cum a fost tratată o tânără mamă care a venit la Camera de Gardă a spitalului din Tg-Jiu

  Mulțumirile pacienților și ale aparținătorilor reprezintă o mare bucurie pentru personalul medical!

  Mădălina este o tânără mamă din municipiul Târgu-Jiu și a ajuns cu fiul său la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, în urmă cu trei săptămâni.

  Mama a dorit să mulțumească personalului medical de la Camera de Gardă Pediatrie: „Voiam să vă transmit feedback-ul in urma experienței pe care am avut-o cu personalul Secției de Pediatrie – camera de gardă de la SJU Tg Jiu.

  BebelușDuminica, 12 martie, m-am prezentat la Camera de gardă Pediatrie a SJU Târgu-Jiu cu copilul, pe garda doamnei dr Buțu Minodora. Copilul a fost consultat de doamna doctor și ne-au fost recomandate analize medicale. Vreau să apreciez modul de abordare atât al doamnei doctor, cât și al asistentei care era de serviciu. Profesionalism, empatie, comunicare bună. Marți, 14 martie, am mers cu cel mic să i se recolteze analize de sânge. Doamna asistent s-a comportat exemplar atât din punct de vedere profesional, cât și uman. Din nou, m-am bucurat să observ profesionalismul cadrelor medicale. Marți, copilul a fost consultat de doamna dr Ișfan, căreia îi mulțumesc. Nu am decât cuvinte de laudă pentru acești oameni care ne dau speranță în sistemul medical”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!