spot_img
24 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 14, 2024
Altele
  AcasăSocialCursuri de calificare/ recalificare la AJOFM Gorj

  Cursuri de calificare/ recalificare la AJOFM Gorj

  Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, ce nu găsesc job în specialitatea studiilor absolvite, sunt așteptate la cursuri de calificare/ recalificare. În perioada următoare, Agenția pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Gorj organizează astfel de acțiuni.

  ” În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Gorj va organiza, în perioada imediat următoarele, cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri, sau persoane în căutarea unui loc de muncă, în următoarele meserii: – Babysitter- Bucătar- Confecționer – asamblor articole textile- Comunicare în limba engleză- Comunicare în limba germană- Dulgher- tâmplar – parchetar- Ospătar ( chelner) vânzător în unități de alimentație- Zidar pietrar tencuitor. Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei noastre din Târgu Jiu, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1, pentru înscriere.
  Persoanele care sunt şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare, sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare şi care sunt înregistrate la agenţia noastră, beneficiază, în mod gratuit, de servicii de formare profesională”, a transmis AJOFM Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!