spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăSocialFata care își dorea lemne de ziua sa a avut parte de...

  Fata care își dorea lemne de ziua sa a avut parte de o surpriză

  Gabriela, fetița care va împlini vineri vârsta de 11 ani, va avea parte de o aniversare frumoasă, după ce dorința ei cea mai mare i-a fost îndeplinită: familia sa a primit o camionetă încărcată cu lemne. Câțiva gorjeni care au văzut mesajul fetiței s-au mobilizat și au mers la familia copilei cu lemnele care au fost puse la dispoziție chiar de un vecin.

  Mai mult decât atât, băcița Mărioara Babu, care deține stâna Ștefanu de pe Transalpina a venit la ea încărcată cu multe daruri, chiar și un tort. „Este primul tort din viața ei. Noi nu am avut posibilități să îi cumpărăm un tort. Soțul a rămas fără serviciu înainte de sărbători. Nu am avut bani să cumpărăm lemne. Mai mergem să muncim cu ziua la oamenii din sat, dar cu banii pe care-i câștigăm cumpărăm mâncare“.

  Gabriela a fost emoționată

  Gabriela a fost foarte emoționată de toate darurile primite: „Nu mă gândeam că vor veni așa de mulți oameni să ne ajute. Mi-am dorit lemne pentru că nu aveam și era frig în casă. Părinții băgau puține lemne în sobă, ca să ne ajungă. Dormeam cu hainele pe mine. Le mulțumesc celor care ne-au ajutat“.

  Și de ziua ei, oamenii cu suflet mare vor merge în vizită cu alte surprize.

  O viață plină de lipsuri

  Fata de 11 ani locuiește în din localitatea Pișteștii din Deal, comuna Scoarța. Ea duce o viață plină de lipsuri. Câțiva voluntari inimoși s-au oferit să o ajute pe fata care este pasionată de desen, după ce a mărturisit că își dorește lemne de ziua sa de naștere.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!