spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 16, 2024
Altele
    AcasăSport3.000 de spectatori prezenți la debutul oficial al echipei de fotbal CSM...

    3.000 de spectatori prezenți la debutul oficial al echipei de fotbal CSM Târgu Jiu. Scorul partidei: 13-0

    Aproximativ 3.000 de spectatori au fost prezenți pe Stadionul Municipal Târgu Jiu, la debutul oficial al echipei de fotbal CSM Târgu Jiu. 

    CSM Târgu Jiu a făcut spectacol, la primul meci oficial din istoria echipei. 13-0 a fost scorul final, care ne scutește de orice alte comentarii în privința modului în care s-au derulat ostilitățile în teren. Pe gazon a fost o singură echipă, iar jocul a curs într-o singură direcție. Pe lângă cele 13 goluri și un penalty ratat, băieții lui Mario Găman și-au trecut în cont și alte numeroase ocazii de a marca. Totul spre bucuria fanilor din Târgu Jiu, care au gustat din plin jocul combinativ, fazele spectacol, dar și determinarea și seriozitatea cu care jucătorii lui Mario Găman au tratat partida.

    CSM Târgu Jiu a început meciul cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Cărămidaru, Albert Filip, Adelin Pîrcălabu(cpt) – Bebeto Lupuleț. Pe parcursul meciului au mai intrat Ovidiu Rasoveanu, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Ionuț Budilică și Mihnea Tutunaru.

    „Sunt mândru de această echipă“

    Speranțele suporterilor din Târgu Jiu de a avea o echipă care să urce din nou spre ligile superioare ale fotbalului românesc au renăscut. Finalul de meci a găsit spectatorii în picioare, aplaudând evoluția echipei lui Mario Găman, iar pe cei mai mici dintre ei, pe gazon, pentru poze cu echipa și cu antrenorul principal, dar și în vestiar, acolo unde s-au bucurat împreună pentru victorie.

    Antrenorul Mario Găman a rămas plăcut impresionat de atmosfera creată în jurul echipei la meciul de debut în Liga a 4-a și le-a mulțumit suporterilor pentru susținere: „A fost un debut frumos, pe care-l anticipam, pentru că știam ce-am pregătit, știam ce jucători avem la dispoziție și cred că am făcut o partidă excelentă din toate punctele de vedere. Nu vreau să spun decât că sunt mândru de această echipă, pentru modul în care ne-am prezentat în fața tuturor, în fața a 3000 de spectatori, care au venit să vadă un meci la Liga 4. Asta spune multe despre ceea ce facem aici și ceea ce ne dorim noi. Ați văzut ce emulație a fost printre copiii care au venit pe teren și au făcut poze cu noi, au venit în vestiar și au cântat împreună cu băieții, pentru că echipa asta este a tuturor, în special a copiilor, pentru că asta e și dorința noastră de a crește cât mai mulți copii. Toată lumea trebuie să înțeleagă că această echipă este crescută sănătos, pe un proiect pe termen mediu și lung și ne bucurăm, în primul rând, de zâmbetul acestor copii. Mulțumim suporterilor, care au venit în această seară și sperăm ca, de la meci la meci, peluză cu peluză, să vină cât mai mulți, iar la meciul de baraj să fie stadionul plin”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!