spot_img
8.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateFilmat de o cameră de supraveghere video când smulge un arbust ornamental...

  Filmat de o cameră de supraveghere video când smulge un arbust ornamental de pe o stradă din Rovinari

   

  Un bărbat a fost surprins de o cameră de supraveghere video în timp ce smulge un arbust ornamental de pe o stradă din Rovinari.

  Acesta a fost depistat și încătușat de polițiști. El se afla în stare de ebrietate, deși este beneficiar al unor servicii sociale din partea Primăriei Rovinari și are în întreținere mai mulți copii.

  „Sistemul de supraveghere video existent pe domeniul public al orașului Rovinari și-a dovedit încă o dată utilitatea.

  Astfel, ieri, 01.03.2022, în jurul orei 18:00, una dintre camerele de supraveghere montate pe strada Castanilor, zona blocurilor D, a surprins un individ în timp ce a smuls un arbore ornamental din rădăcini, distrugând, totodată, gardul ornamental montat tocmai pentru a proteja copacul.

  Individul a provocat apoi scandal în zona străzii Prieteniei, fiind încătușat de polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari.

  Culmea, bărbatul care nu înregistrează un venit stabil și are în întreținere mai mulți copii, este beneficiar al unor servicii sociale din partea Primăriei Rovinari, beneficii pe care le-ar putea pierde în urma acestui incident.

  Între timp, angajații Societății Servicii Publice Locale Rovinari au replantat copacul și au reamenajat zona distrusă.

  Reamintim pe această cale că nicio faptă de acest gen nu va rămâne nesancționată și toți cei care vor provoca distrugeri vor plăti.

  Stimați cetățeni, dacă sunteți martorii unor fapte asemănătoare, vă rog să ne anunțați. O puteți face, non-stop, sunând la numărul de telefon cu apelare gratuită 0800410000“, a transmis primarul orașului Rovinari, Robert Filip.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: