spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateIntervenție complexă de neurochirurgie la Spitalul Târgu Jiu

  Intervenție complexă de neurochirurgie la Spitalul Târgu Jiu

  O intervenție complexă a avut loc la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Aceasta a fost realizată de către o echipă formată din medicii Bogdan Niculescu, Dragoș Coldușu și Ion Branea. Pacienta are vârsta de 52 de ani și suferea de simptomatologie algică permanentă la nivel lombar.

  „Decompresie și fuziune (TLIF) L3/L4, în cadrul Secției Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, împreună cu domnul dr. Branea Ioan și dr. Coldușu Dragoș, la o pacientă de 52 de ani cu simptomatologie algică permanentă la nivel lombar, dar și radicular, cu afectarea activității cotidiene și afectarea calității vieții, la care s-au încercat toate metodele nechirurgicale, fără nici un beneficiu.


  În momentul în care există unul sau mai multe segmente instabile, de cauză traumatică sau degenerativă, care comprimă structurile nervoase provocând dureri lombare și/sau radiculare, singurul tratament eficient este cel de a decomprima și stabiliza segmentul respectiv printr-o fuziune. Este o tehnică ce reduce mișcarea segmentului afectat dar crește calitatea vieții prin dispariția durerilor“, a transmis medicul Bogdan Niculescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: